knoflook en citroen als jaarlijkse kuur tegen aderverkalking


Het volgende recept kwam mij ter ore, en gezien de kwaliteiten van zowel citroen als knoflook, lijkt me dit een uitstekende combinatie. Ik vertaal hier de gegevens die volgen, uit het Duits. De combinatie van knoflook en citroen zou een hartoperatie ten gevolge van aderverkalking kunnen voorkomen door jaarlijks deze kuur te volgen, zo zegt het recept. Lees hierbij ook de uitgebreidere artikelen die ik al eerder schreef over knoflook en citroen, waarvan ik de linken die naar een andere plek op mijn website gaan, hieronder vermeld.

Wanneer de aderen in de hersenen en kransslagaders vernauwd of verkalkt zijn, dan drinkt men dagelijks een likeurglaasje van een uittreksel uit 30 geschilde knoflookteentjes en 5 klein gesneden ongeschilde citroenen (deze koopt u bij een natuurvoedingswinkel, want ze mogen niet bespoten zijn)

Vervolgens verkleint u alles met een mixer en dan brengt u de ingrediënten aan de kook in een liter water, tot aan het eerste borrelen. U giet alles door een zeef en door een trechter in een fles en dan bewaart men dit in de koelkast. Het dagelijkse glaasje drinkt men dan naar voorkeur vóór of na de hoofdmaaltijd.

Na drie weken begint men zich al beter te voelen over het gehele lichaam. Verkalkingen en de verschijnselen die daarbij horen, zoals bijvoorbeeld zien en horen, gaan vooruit en zullen spoedig verdwijnen.

Na deze eerste drie weken moet men gedurende acht dagen een pauze inlassen en vervolgens gaat men verder met de 2e kuur voor eveneens drie weken. Hierna voltrekt zich een doorslaggevend resultaat. Deze onschadelijke en werkzame kuur is zijn prijs meer dan waard en moet men ieder jaar een keer herhalen. Een onaangename lucht van de knoflook is niet waarneembaar.

Mensen die voorheen verkalkt waren kunnen weer goed en rustig slapen, hoeven niet 's nachts meer hun bed uit, de kalk is opgelost. Hiermee kan men zelfs geplande hartoperaties voorkomen omdat vetten en kalk zich volledig hebben opgelost. Ook bij tandvleesaandoeningen, zoals paradentose, heeft dit recept zijn diensten bewezen.

Aldus het duitste recept

Uiteraard zijn ervaringen in deze rubriek altijd welkom

http://www.paradijsvogel.nl/zitrone.htm (uitgebreid artikel over citroen).
http://www.paradijsvogel.nl/knoflook.htm (uitgebreid artikel over knoflook).
http://www.rudolfdewit.com/beroerte.html (artikel over knoflook en beroerte).